Akkor kezdődjön a második évad!
A hétvégén belekezdtünk a 2015-ös szezonba! A felszerelés ugyan az mint tavaly, viszont pár új fajta is bekerült a csapatba.
Az idei indulók:
Habanero Red
Habanero Yellow
Jamaican Red
Fatalii
ismeretlen thaiföldi chili
és a tavalyiakból:
Habanero White
Trinidad Moruga Scorpion Red
A plusz fajtákért köszönet jár Kurucsai Tamásnak, és persze az őrölt sárga morugáért is, amit kaptam kóstolóba. Jó féle az is! :) Idén inkább a fogyasztható erősségű paprikák lesznek túlsúlyban, de a biztonság kedvéért azokból is raktunk el magot, amiket próbálunk átteleltetni. Sajnos a nagyobb hely nem jött össze, de talán lesz megoldás a kiültetésre is, ha eljön az ideje. Az idei évben megpróbálkozunk pár különlegesebb paradicsomfajtával is, de azok még ráérnek a csíráztatással.
Induláááásss!
Remélem minden jól megy majd, és idén sikerül elkerülnöm a tavalyi hibákat. Elméletileg jövő hét végén már kellene látni pár paprikát, kíváncsian várom melyik fajta lesz a leggyorsabb, és hogy milyen kikelési arány lesz idén, különös tekintettel a saját magokra, remélem életképesek!
Téma: Akkor kezdődjön a második évad!
Dátum: 2015.01.30
Feladó: Zoolee
Tárgy: 2. évad
Kicsit lusta voltam, nincs ezen mit szépíteni, de szerencsére ez kimerült a blog írásában, a többi dolgot nem hanyagoltam! Milyen fajtákkal kezdesz idén?
Sok szerencsét Neked is!
Dátum: 2015.01.31
Feladó: János
Tárgy: Re:2. évad
Tabasco, Cayenne és Thai Burapa. Kevésbé csípősek, mint tavaly, de idén szárítani is szeretnék meg őrölni, ahogy tavaly te is,meg hát tabasco szósz is a tervek között van. A blogomon láthatod majd a fejleményeket. Hogy állnak a növényeid?
Dátum: 2015.02.03
Feladó: Zoolee
Tárgy: Re:Re:2. évad
Dátum: 2015.01.28
Feladó: Szepesi János
Tárgy: 2. évad
már kezdtem azt hinni tavaly ősszel, hogy felhagytál a blog írásával, jó ideig nem volt új poszt, most viszont kettőt is közzétettél :)
Én is megkezdtem az évadot, fogom követni idén is a blogod természetesen, hajrá!
Én is közepesen csípőseket nevelek idén, meglátjuk mi lesz.
Jó keltetést! :D